Adótanácsadás


Az adótanácsadás ritkán jelenik meg önálló feladatként, többnyire gazdasági eseményhez, megtörtént cselekvéshez, döntés előkészítéshez kapcsolódik. Az adótanácsadás a könyvelés - sokszor észrevehetetlen- háttérben működő szükséges, nélkülözhetetlen eleme.

Vállalkozások működésük során folyamatosan döntési helyzetbe kerülnek, a mindennapos rutinfeladatok mellett, sokszor előre nem tervezett váratlan események megoldása, fejlesztési elképzelések zavartalan lebonyolítása, az optimális döntés kiválasztása, elképzelhetetlen a könyvelő véleményének megkérdezése nélkül. A könyvelő munkájának hatékonysága – a számviteli bizonylatok precíz leképezésén túlmenően- az adótanácsadás színvonalán mérhető, ha a vállalkozás eredményesen, kiegyensúlyozottan működik, szerénytelenség nélkül mondhatjuk, hogy talán egy pici részünk nekünk is van a sikerben.

Az adótanácsadás ingyenes valamennyi ügyfelünk és családtagjai részére. Ügyfeleink bizalommal fordulhatnak hozzánk konkrét kérdésekkel, melyekre lehetőség szerint azonnal megadjuk a választ, bonyolultabb felvetések esetén feltérképezzük az lehetséges megoldásokat, konzultálunk, majd a vállalkozással közösen kialakítjuk a koncepciót. Előfordul, hogy „csak” a szabályozási hátteret igényli ügyfelünk, a döntés előkészítési szolgáltatásunkra nem tart igényt, ebben a formában is lehet hatékony az együttműködés, megbízóink elvárásaihoz rugalmasan alkalmazkodunk. Ez nem jelenti azt, hogy a vállalkozásnál zajló folyamatokat tétlenül szemléljük, negatív és pozitív tendenciákat azonnal jelezzük, véleményünket minden esetben megfogalmazzuk megbízónk felé. Az éves adótörvények változásakor, valamin jogszabály módosításokat követően minden ügyfelünk részletes – saját készítésű - írásbeli összeállítást kap a változások lényegi elemeiről, azok hatásairól.

Minden gazdálkodási évre elkészítjük bér-kalkulátorunkat, eredmény –és adótervező algoritmusunkat, melyeket szintén ügyfeleink rendelkezésére bocsájtunk. Segítünk a hitelkérelmek és/vagy hitel hosszabbítási kérelmek összeállításában. Ügyfeleink összes adóbevallását adószakértői ellenjegyzéssel látjuk el, (Bede Ferenc, adószakértői engedély száma: 3119479) önálló ügyfélkapus regisztrációval nyújtjuk be a bevallásokat, kérelmeket, változásokat, az adófolyószámlák állásáról naprakész információt szolgáltatunk szükség esetén. Ügyfeleink állandó meghatalmazását elfogadjuk, ennek segítségével valamennyi ügyfélkapus szolgáltatást önállóan intézünk, melybe beletartozik az adóhatósági képviselet is. Adószakértői, adótanácsadói szolgáltatásunkat ajánljuk minden leendő megbízónknak, az azonnal megválaszolható, egyszerű kérdésekre nem számítunk fel díjat.

BEDE FERENC

Zay utca 3.
Budapest
1037

Telefon: +36-1-388-6127
Telefax: +36-1-388-6127
Mobil: +36-30-932-67-16
E-mail: info@bedeferenc.hu

ÓBUDAI IRODA

Zay utca 3.
Budapest
1037


Telefon: +36-1-388-6127
Telefax: +36-1-388-6127
E-mail: obuda@bedeferenc.hu

ANGYALFÖLDI IRODA

Budapest
1139
Forgách utca 33.


Telefon: +36-1-388-6127
Telefax: +36-1-388-6127
E-mail: angyalfold@bedeferenc.hu