Könyvelés

A könyvelés felelősségteljes feladat, nagy megtiszteltetés számomra minden megbízás. Kollégáimmal együtt azon dolgozunk, hogy ügyfeleink maradéktalanul elégedettek legyenek folyamatos szolgáltatásainkkal, érezzék, hogy minden esetben számíthatnak a „könyvelőre”. Vállaljuk, hogy a háttérben keményen dolgozunk azért, hogy megbízónk vállalkozása hatékonyabban működjön. A vonatkozó jogszabályok betartását garantáljuk, megnyugtató egy vállalkozást annak tudatában irányítani, hogy a „cég könyvelése rendben van”. Tevékenységünkért felelősséggel tartozunk és azt vállaljuk.
tovább a teljes cikkhez...

Adótanácsadás

Az adótanácsadás ritkán jelenik meg önálló feladatként, többnyire gazdasági eseményhez, megtörtént cselekvéshez, döntés előkészítéshez kapcsolódik. Az adótanácsadása könyvelés - sokszor észrevehetetlen- háttérben működő szükséges, nélkülözhetetlen eleme. Vállalkozások működésük során folyamatosan döntési helyzetbe kerülnek, a mindennapos rutinfeladatok mellett, sokszor előre nem tervezett váratlan események megoldása, fejlesztési elképzelések zavartalan lebonyolítása, az optimális döntés kiválasztása, elképzelhetetlen a könyvelő véleményének megkérdezése nélkül. A könyvelő munkájának hatékonysága – a számviteli bizonylatok precíz leképezésén túlmenően- az adótanácsadás színvonalán is mérhető, ha a vállalkozás eredményesen, kiegyensúlyozottan működik, szerénytelenség nélkül mondhatjuk, hogy talán egy pici részünk nekünk is van a sikerben.
tovább a teljes cikkhez...

Könyvvizsgálat

A könyvvizsgálói tevékenységet személyesen, mint kamarai tag könyvvizsgáló látom el. Kamarai tagsági számom: 004950. A könyvvizsgálói tevékenység alapvetően két nagy feladatcsoportra osztható, a feladatok ellátásánál szem előtt tartom az összeférhetetlenség elkerülését, jogszabályi kötelezettségen alapuló könyvvizsgálói tevékenységet könyvelési megbízással bíró ügyfelek felé nem látok el. A könyvvizsgálatról szóló 2007. évi LXXV. Törvény egyértelmű iránymutatást ad az ellátható tevékenységekről, ezért az ide vonatkozó részt változtatás nélkül bemásoltam.
tovább a teljes cikkhez...

BEDE FERENC

Zay utca 3.
Budapest
1037

Telefon: +36-1-388-6127
Telefax: +36-1-388-6127
Mobil: +36-30-932-67-16
E-mail: info@bedeferenc.hu

ÓBUDAI IRODA

Zay utca 3.
Budapest
1037


Telefon: +36-1-388-6127
Telefax: +36-1-388-6127
E-mail: obuda@bedeferenc.hu

ANGYALFÖLDI IRODA

Budapest
1139
Forgách utca 33.


Telefon: +36-1-388-6127
Telefax: +36-1-388-6127
E-mail: angyalfold@bedeferenc.hu